Twitter response:
VIP-Детска Градина

За нас

Частна детска градина и ясла „Аз съм българче!“

се намира в центъра на гр. Варна, в близост до Стоматология, Централна поща, Община Варна, множество банкови учреждения и офиси,в тиха улица, удобна за паркиране .

Адрес на Частна детска градина „Аз съм българче“ : гр. Варна , ул. „Радко Димитриев“ 6 .

Детското заведение разполага с много голям еко двор ( площ 600 m2 ) , в който са разположени две къщи и множество детски катерушки , пързалки , някои от които изработени от екоматериали и дърво.

В сградите е инсталирано видеонаблюдение , като камерите са монтирани в занималните и двора , а монитора – в приемното помещение с цел достъп на родителите . Детското заведение е единствената детска градина в град Варна , в която поддържането на образцово хигиенно ниво се постига с почистваща система „Реинбоу“ (Rainbow ) , включваща аериране на въздуха и дезинфекция . В детското заведение сутрешният филтър и приемът на децата се извършва от медицинска сестра , която е целодневно в детската градина и следи стриктно за здравословното състояние на децата .

Храненето на децата е съобразено максимално със здравословното и диетично меню , като в изобилие се предлагат плодове и зеленчуци  .

Групите са сформирани по възрастов принцип от 1 до 7 години . В група са до 12 деца  .

Детската градина разполага с три яслени групи за децата от 1 до 3 години . В група са до 12 деца .

Колективът на Частна детска градина „Аз съм българче“ се състои от педагози – специалисти с нужната квалификация, както и психолог, логопед , хореограф, треньор по айкидо, йога инструктор и музикален педагог .

Важен акцент в нашата работа е чуждоезиковото обучение – английски , немски , френски . Критерии за ефективността на обучението са знанията и нивото на общуване, което са достигнали децата , в следствие ежедневния им вербален контакт на съответния език.

 

В детската градина има сформирани групи по :

– детска йога

– айкидо

– народни танци

– хип хоп

– Група с ръководител музикален педагог

– Заниманията се провеждат два пъти седмично , под ръководството на квалифицирани детски треньори .